Recepti Mala škola kuhanja: Kako pripremiti mesna jela 24. studenoga 2021.

Otkrij nam svoj omiljeni trik i osvoji radionicu kuhanja kod Andree Cukrov!

Portal missGastro i Staropramen pivo te pozivaju da osvojiš radionicu kuhanja kod Andree Cukrov uz poklon iznenađenja! foto: Marin Tironi/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
missGastro i Staropramen te pozivaju da osvojiš radionicu kuhanja kod Andree Cukrov uz poklon iznenađenja!

Kako bi svako jelo, od onog najjednostavnijeg do najsloženijeg uspjelo, potrebno je znati osnove kuhanja i male tajne kulinarskih entuzijasta. Ako obožavaš gastronomiju, kuhanje i isprobavanje novih gastro delicija, a uz to uživaš u druženjima i stjecanju novih znanja i iskustva, imamo dobre vijesti!

U suradnji sa Staropramen pivom organiziramo radionicu za naše čitatelje! Gastro radionica održat će se 30. studenog u Zagrebu od 18h, a vodit će je Andrea Cukrov, jedna od najdugovječnijih hrvatskih blogerica i pobjednica Gastro zvijezde 2020. godine.

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 29.11, radionica će se održati na zagrebačkom Velesajmu 30. studenog. Pravila pročitaj ovdje.

 Ispuni obrazac i prijavi se!

Što ćemo kuhati? 

Andrea će pripremiti mnoštvo ukusnih i prije svega jednostavnih recepata, stoga ne trebaš brinuti ako nemaš previše iskustva u kuhinji!  Na meniju će se naći marinirana pileća krilca s kremastim umakom i zapečenim grahom. Uz to, pripremat ćemo i domaće mirisne pogačice koje će se odlično sljubiti s humusom od slanutka. Naravno, druženje uključuje i ukusni blagdanski desert i Staropramen pivo. 
Za kraj, Andrea će ti pomoći pripremiti neodoljivu čokoladnu tortu s tučenim slatkim vrhnjem i jagodama.

Garantiramo ti odličnu zabavu, puno smijeha, gastro delicija i uživanje uz Staropramen pivo! Uz sve to, usavršit ćeš svoje kulinarske vještine, a naučena znanja moći ćeš primijeniti u sljedećoj gastro avanturi i pripremi ručka (ili večere) za ekipu! 

Ispuni obrazac i prijavi se!

Želiš sudjelovati na radionici? Prijavi se na natječaj! Jednostavno nam pošalji svoj najbolji kulinarski tip ili trick bez kojeg ne možeš zamisliti kuhanje. Pet najkreativnijih odgovora nagrađujemo kulinarskom radionicom u suradnji s Andreom Cukrov i Staropramen pivom. Živjeli!

Fill out my online form.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.