Recepti 11. svibnja 2015.

Popečci od tikvica i sira

Popečci od tikvica i sira
gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • oštro brašno
  • ulje
  • 1 kom jaja
  • 0.50 dl mlijeka
  • 1 tikvica
  • 2 žlica posnog sira
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Tikvicu naribajte, posolite i stavite u hladnjak na pola sata.
  2. Pripremite gušću smjesu za palačinke, od jaja, mlijeka, ulja i brašna.
  3. Ocijedite tikvice i dodajte u smjesu.
  4. Promiješajte te dodajte posni sir, malo posolite i popaprite.
  5. Stavite peći na zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok popečci ne dobiju zlatnu boju s obije strane.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.