gastro postao
Umjesto klasičnih kuhanih ili pečenih, evo prijedloga - kako ih puniti
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 186
Potrebno vam je
- 12 kom jaje kokošje
- 0.50 šalica pršut
- 5 kom masline, crne
- 0.25 šalica paprika, zelena
- 1 žlica senf
- 0.50 šalica vrhnje kiselo (12% masti)
- 2 žlica majoneza
- češnjak u prahu
- papar
- sol
Priprema
- Jaja skuhajte, ogulite i prepolovite.
- Izvadite žumanjke pa ih pomiješajte s nasjeckanim pršutom, maslinama, paprikom, senfom, vrhnjem, majonezom, češnjakom i paprom.
- Smjesu stavite u vrećicu za ukrašavanje pa je istisnite u polovice bjelanjaka
- Ukrasite sitno sjeckanim začinskim biljem.
Izvor Uskrsna kuharica 24sata