gastro postao
Idealan party snack ili predjelo za blagdanski ručak.
Tijesto za pizzu u potpuno novom ruhu! Ovog puta, vraća se prekriveno maslacem, peršinom i gorgonzolom! Ne volite li gorgonzolu, slobodno koristite bilo koji drugi sir po vlastitom izboru. Poslužite još toplo i razveselite svoje ukućane i goste.
Sastojci:
- 450 g tijesta za pizzu
- 8 žlica otopljenog maslaca
- 150 g gorgonzole
- 2 žlice nasjeckanog lišća peršina
- Svježe mljeven papar
Priprema:
- Gotovo tijesto za pizuu natrgajte na 20 komada i svaki komad oblikujte u kuglicu.
- Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
- U okruglu posudu za pećenje staviti rastopljeni maslac i slagati kuglice jednu do druge
- Poslagati gorgonzolu narezanu na tanje komadiće po tijestu i peći 18 - 20 minuta (dok ne postane zlatne boje)
- Pečeno posipati nasjeckanim peršinom i po želji, pokapati s još malo rastopljenog maslaca
Poslužite toplo i uživajte!