Recepti 03. listopada 2014.

Superslatki cranachan s rabarbarom

gastro postao gastro.24sata.hr
Popržite zobene pahuljice, a sve ostale sastojke koristite sirove i pripremite desert za svega 20 minuta

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 437

Potrebno vam je

  • 150 g zobene pahuljice
  • 6 grančica rabarbara
  • 50 g med, vrcani
  • 1 mala žlica ekstrakt vanilije
  • 250 g jogurt (3.2% masti)

Priprema

  1. Pahuljice popržite u tavi. Pomiješajte jogurte (250 g običnog i 250 g probiotičkog), med i vaniliju. Na dno čaše stavite rabarbaru pa smjesu od jogurta i pahuljice. Ponovite dok ne potrošite sastojke te ukrasite pahuljicama i medom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.