15. travnja 2016.

Samobor vas zove na proljetni sajam i 29. salamijadu!

Salamijada
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Tradicionalna gastro-zabavna manifestacija, 29. Samoborska salamijada, bit će održana u subotu, 16. travnja, od 20 sati, u Sportskoj dvorani Samobor.

Na priredbi će biti proglašeni ovogodišnji laureati među salamerima u natjecateljskom programu za koji je pristigao 141 uzorak salama.

Sve ih je prošle nedjelje ocijenila dvanaesteročlana stručna komisija, a najbolje u 4 kategorije u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji salama - očekuju uobičajene zlatne, srebrne i brončane šajbe.

Salamijada | Author: Promo foto: Promo

Uz hrvatske proizvođače salame, hobiste i domaće uzgajivače svinja, na Salamijadi ponovno sudjeluju i inozemni proizvođači salama iz Italije, Mađarske, Slovenije, Srbije i po prvi put ove godine Bosne i Hercegovine.

Za gastro ponudu brinut će se po 3 domaća i strana ugostitelja, a očekuje se i velik odaziv gostiju i uglednika iz gospodarskog, političkog i društvenog okruženja iz zemlje i svijeta. Za njihovu zabavu su ovaj put zaduženi Siniša Žunec i Duško Lokin.

Ulaznice za ovu gastro manifestaciju, po cijeni od 120 kuna, još se mogu kupiti u Hotelu Lavica u Samoboru.

Kontakt za detaljnije informacije: Dubravko Viduč, predsjednik Udruge Zlatna šajba, mob. 099 4923 700.

Ako ste ljubitelj prešane šunke, somerice, čajne, moslavačke, i naravno - samoborskih salama i specijaliteta koji se od njih rade - vidimo se u Samoboru!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.