Odlučite li se pripraviti ju za svoje najmilije u novom broju Skuhatćute saznat ćete da će ona biti finija i mekša ako joj dodate žumanjak, ali i da ju možete premazati primjerice sosom od rajčice. Kako be se fino ispekla ne zaboravite ju staviti u dovoljno zagrijanu pećnicu.
A mi vas još jedino pitamo možete li se odlučiti između engleske mesne štruce ili šarene pečenke od mljevene puretine i povrća.
Vrijeme je kao idealno za ćevape i roštiljanje na otvorenom. No ideju nesvakidašnje ćevape od povrća i piletine dali su nam u ćevabdžinici CheWap. U omiljenoj rubrici Tanjurom oko svijeta saznajte još i kako se se pravi "pravi" talijansku ragu...
Nikad se niste odvažili napraviti lisnato tijesto vlastitim rukama? Sada možda i hoćete, uz naše provjerene savjete za miješenje savršenog tijesta koje se pečenjem razlista u stotine slojeva.
Da ovaj "mesni" broj ne bi bio samo mesni preporučujemo vam da se osladite irskom kavom s viskijem i tučenim slatkim vrhnjem..