gastro postao
Dekadentne jesenske truffle savršena su poslastica uz kavu ili čaj
Fine truffle s bundevom savršeno dočaravaju jesenski ugođaj. S dodatkom cimeta i muškatnog oraščića dobit ćete neodoljive aromatične kuglice koje se brzo pripremaju. Pripremite blender, posudu za otapanje čokolade i zaprljajte ruke ovim slatkim bombicama.
Sastojci:
- 120g keksa
- 40g krem sira
- 50g pirea od bundeve
- 10g šećera u prahu
- prstohvat cimeta i muškatnog oraščića
Za dekoraciju:
- 150g bijele čokolade
- 2 keksa
- prstohvat cimeta i muškatnog oraščića
Priprema:
- Smrvite kekse u blenderu. Dodajte preostale sastojke i miksajte dok ne postane kompaktno.
- Rukama formirajte kuglice i spremite u hladnjak da se stisnu.
- Za preljev otopite bijelu čokoladu, umočite kuglicu i pospite smjesom keksa, cimeta i oraščića.
- Spremite i uživajte u jesenskim kuglicama