27. lipnja 2016.

Špageti a la Primavera

Pastaria
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Vratilo nam se godišnje doba šparoga, vrhunske i kvalitetne namirnice koja odlično ide uz tjesteninu. Pašta je odlična podloga jelima izraženih okusa, zato pripremite svoju najkvalitetniju i pustite pašti na volju uz ovaj sjajni recept.
  1. Na tavi na srednjoj temperaturi zagrijte pet žlica ulja. Dodajte 2/3 češnja češnjaka te ga pržite dvije minute, dok ne pozlati.
  2. Dodajte gljive i kuhajte tri minute, dok ne poprime zlatnu boju. Ubacite blanširane i narezane šparoge, kuhanu brokulu, grašak i tikvice te kuhajte još tri minute. Dodajte tjesteninu i vrhnje za kuhanje, parmezan, maslac, posolite, popaprite pa dobro promiješajte.
  3. Preostalo ulje i češnjak te rajčicu i bosiljak zagrijte na srednjoj temperaturi do vrenja te prelijte preko tjestenine i ukrasite prženim pinjolima.
Primavera | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Ako tražite sjajnu tjesteninu čija će kvaliteta odgovarati najboljim namirnicama, isprobajte Paštariju - tjesteninu s dugogodišnjom tradicijom koja proizlazi iz ljubavi prema pašti i savršeno komplimentira pravim gurmanskim jelima. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.