Špajza 09. studenoga 2017.

Adventski kalendari - od čokolade do sira i gina

foto: @sowrongitsnom, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Odmah nakon pojave genijalnih novih ideja koje uključuju različite vrste sireva, gina, pa čak i viskija upakirane u kartonski kalendar, slatki adventski kalendari s čokoladicama pali su u zaborav i postali veselje rezervirano samo za one najmlađe.

Želite li ove godine posebno razveseliti najdraže, maštoviti adventski kalendari koji sadrže različite vrste sireva ili pak male bočice alkoholnih napitaka, za vas će zasigurno odraditi veći dio posla. 

 

Možda vas zanima... Gin pong novi hit među igrama za odrasle Špajza

 

 | Author: Gin Foundry Facebook foto: Gin Foundry Facebook

 

Dok su kalendari s različitim napicima na tržištu već neko vrijeme, a u posljednje se vrijeme postojeća ponuda samo obogaćuje, kalendar sa sirom nešto je posve novo. Osmislila ga je britanska food blogerica Annem Hobson stvorivši tako mjesec čistog užitka za ljubitelje finih sireva.

Kalendar sadrži pet vrsta sireva koje je blogerica odabrala prema vlastitom ukusu te je svaki od njih umotan u posebno pakiranje i skriven u svojoj kućici.

 

 

🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀 #CheeseNotChoc

A post shared by So Wrong It's Nom (@sowrongitsnom) on

 

Sirni adventski kalendar dostupan je u odabranim trgovinama britanskog Asda i stoji samo osam funti, dok kalendar s 24 bočica gina možete kupiti po cijeni od čak 125 funti na stranicama Gin Foundryja. Stranica Drinks by the Dram pak svoje kalendare s whiskeyjem prodaje po cijenama od sto do čak dvjesto funti.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.