Špajza 12. studenoga 2018.

Forking Croatia - blog prepun tradicije u najslasnijem obliku

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Recepte traže tamo gdje su i nastali, a spoj osjećaja za lijepo i dobrog kuhanja od njih je stvorio food blogere s jednim od najljepših domaćih blogova. Upoznajte Forking Croatia.

Kasandra i Zvonimir, vizažistica i fotograf, otvorili su blog s ciljem promoviranja domaće tradicionalne kuhinje. Istražili su više od polovice Hrvatske, isprobali specijalitete iz gotovo cijele zemlje i sve ih zapisali na blogu domišljatog naziva - Forking Croatia.
 


Ovaj i više nego maštovit dvojac na svom blogu donosi recepte za jela na koja ste zasigurno zaboravili, pa vas tako vraćaju u djetinjstvo i neko sretnije doba. Osim kuhanja, Kasandra i Zvonimir vole i degustirati dobru hranu, pa ih se tako često može sresti na događajima koji sadrže dozu tradicije, posebice u gastronomskom smislu.

Pisali su nam o Štruklijadi, Špancirfestu, o slovenskoj tradicionalnoj kuhinji i dokazali svoje znanje na gastro meetup-ovima. Sada je vrijeme da se izbore za svoje pozicije na domaćoj food blogerskoj sceni i na meetup-u koji dolazi pokažu što zbilja znaju te zaslužuju li svoje mjesto u četiri najbolja bloga u kategoriji Tradicionalna hrana.

 

 

 

Veselimo se!

 | Author: Instagram screenshot foto: Instagram screenshot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.