Špajza 23. veljače 2021.

Jela iz robne kuće IKEA od sada su dostupna u Grab & Go ponudi

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Za sve ljubitelje švedskih okruglica i umaka od brusnica, hot doga il slasnih doručaka iz robne kuće Ikea, imamo odlične vijesti! Od sada su omiljena jela dostupna i u trgovini švedske hrane...

U trgovini švedske hrane, posljednjem dijelu robne kuće Ikea, možeš pronaći mnoštvo kućanskih potrepština, ali i slasnih švedskih specijaliteta. U nju uglavnom ulazimo s namjerom da ne kupimo apsolutno ništa, ali odlazimo naoružani šalicama, kutijama za odlaganje, keksima, čajevima i slatkišima!

Ukusan obrok u Ikei uvijek je dobra ideja, bez obzira na doba dana. Od kultnih mesnih okruglica do povoljnih doručaka i sokova, Ikein restoran je puno više od standardnih restorana brze hrane. Unatoč tome što su restorani zatvoreni, u omiljenim jelima sada možeš uživati i kod kuće - nakon brzinskog podgrijavanja!

 

 

U ponudi je pet jela: mesne okruglice s pire krumpirom, graškom, krem ​​umakom i džemom od brusnice, povrtne okruglice s pire krumpirom, graškom, krem ​​umakom i džemom od brusnice, filet lososa s povrtnim medaljonom, brokulom i holandskim umakom, pačji batak smakom pire krumpirom i džemom od brusnice te bečki odrezak s pire krumpirom i brokulom.

Cijene se kreću u rasponu od 24 kn, koliko treba izdvojiti za mesne okruglice, do 42 kune za pačji batak. Sva su jela porcionirana i spremna za serviranje, samo ih trebaš podgrijati u običnoj ili mikrovalnoj pećnici. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.