Mesar Clasus Boebel u listopadu je u Georgensgmundu otvorio „Bratwursthotel“. Riječ je o malom hotelu sa sedam soba, čiji je interijer inspiriran mesom – ponajviše kobasicama.
Ovaj prostor zaista nije za svakog gosta, posebno ne za one koji se užasavaju sirovog mesa ili im smeta miris dimljenog. Boravak ovdje neće biti ugodan ni za one koji se, iz etičkih razloga, ne žele buditi uz jastuk i tapete s kobasicama.
„Bratwursthotel“ nije luksuzan, ali će biti zanimljiv onima željnima avanturizma. Buđenje u krevetu iznad kojeg je nacrtan obris svinje, sapun koji izgleda poput komada kobasice i mesarske noževe s brojevima soba zasigurno nećete zaboraviti.
Iz znatiželje smo provjerili i cijene, koje su zapravo vrlo prihvatljive. Noćenje s doručkom platit ćete između 600 i 900 kuna, ovisno o sobi.
Biste li posjetili „Bratwursthotel“?