Špajza 22. listopada 2020.

Ove su kuharice inspirirane HIT serijama i filmovima!

gastro postao gastro.24sata.hr
U posljednje vrijeme sve su popularnije kuharice inspirirane hit serijama i filmovima. Ove neobične kuharice na zanimljiv i šaljiv način spajaju gastronomiju s atmosferom i likovima iz kultnih serija i filmova.

1. Friends

Iako je od posljednje epizode ove kultne serije prošlo više od 16 godina, serija i njezini likovi i dalje su planetarno popularni. Ako želiš večerati u stilu kultnih likova iz Prijatelja, ova kuharica je kao stvorena za tebe. Sadrži recepte omiljenih jela i pića glavnih likova, poput kolačića Phoebeine bake i popularnog cheesecakea. Ako često kuhaš za prijatelje i voliš jednostavne recepte, a uz to si i obožavatelj ove serije, kuharica će te oduševiti!

 | Author:

2. Fifty Shades of Grey

Inspirirana popularnim filmom 50 nijansi sive, ova kuharica zapravo je parodija koja prati ljubavnu priču između dominantnog šefa i njegove piletine. Kuharica Pedeset nijansi piletine podijeljena je u tri dijela - na jednostavne recepte za početnike, napredne tehnike te pripremu jela za svečane prigode. Ukoliko želiš dozu humora uz isprobavanje novih recepata, ovo je idealna kuharica za tebe.

 | Author:

3. Game of Thrones kuharica

Službena kuharica popularne serije Game of Thrones sadrži više od 100 recepata iz svih sedam kraljevstva. Knjiga je podijeljena u kategorije inspirirane različitim zemljama Westerosa, a to znači da se možeš gostiti baš kao kralj na Sjeveru ili pak uživati u skromnom obroku, na tebi je da odlučiš! U kuharici se nalaze upute za posluživanje hrane u stilu Westerosa, a ako si planirala prirediti tematsku zabavu u stilu Game of Thrones ova kuharica je odličan izvor inspiracije!

 | Author:

4. Harry Potter

Ako si oduvijek željela večerati u Hogwartsu ili isprobati okus hrane kod Weasleyjevih - ovo je idealna prilika! Nadahnuta omiljenim čarobnjakom, neslužbena Harry Potter kuharica sadrži 150 recepata za čarobnjake i vještice. Obavezno nabavi ovu kuharicu ako si oduvijek željela biti student Hogwartsa ili ako želiš isprobati Hermioninu tortu od višanja ili pak Mollyinu mesnu pitu.

 | Author:

5. Modern Family

Za sve ljubitelje serije Moderna obitelj ova kuharica je prava poslastica. U njoj se nalazi više od 100 recepata za neka od najukusnijih jela nadahnuta ovom kultnom serijom, a svaki recept nosi ime jednog lika iz serije. Philove tradicionalne palačinke za prvi dan škole ili pak Haleyini muffini zvuče zaista primamljivo! Uz ove recepte prisjetit ćeš se svih nezaboravnih trenutaka serije.

 | Author:

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.