18. lipnja 2014.

Stingova vina u Vivatini

naslov 2.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
U prvoj hrvatskoj eko vinoteci od sada su dostupna i vina Sting Italija, koja su u vlasništvu popularnog pjevača Stinga i njegove supruge Trudie.

Vinoteka Vivatina još se u studenom 2012. godine predstavila kao prva eko friendly vinoteka u Hrvatskoj podržavajući vinare koji proizvode vino na ekološki, organski način, kao i proizvođače hrvatskih delicija. Uvozna vina također su ekološke proizvodnje, a najnovije, koje su ovih dana predstavili, je Sting Italija u vlasništvu popularnog pjevača Stinga i njegove supruge Trudie.

Od ostalih uvoznih vina treba izdvojiti Alois Lageder Italija, Perlage Italija, Roda Španjolska i Rivendel Afrika. Vivatina je pokrenula svoju liniju ekoloških proizvoda pod nazivom Wauu. Pod posebno dizajniranom etiketom s objašnjenjem na tri svjetska jezika predstavljaju se s proizvodima hrvatskih eko proizvođača: jabučni ocat, bučine sjemenke, začini, džemovi, a u pripremi su maslinovo i bučino ulje, med, kulin, sir...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.