04. prosinca 2015.

Sve o domaćem kruhu u novom broju Skuhatćute

skuhat
foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
U novom broju Skuhatćute u subotu otkrijte koji je to splitski gost Zagrebu odlučio otkriti nove mediteranske trendove i što se skriva iza njegove dimljene šume.

Kako očarati ovog Božića prijatelje i obitelj naučit ćete na gastro radionicama u Centru za kulturu prehrane na kojima svatko može postati šef za vino i kuhanje.

Jedan od omiljeni mirisa je miris upravo pečenog domaćeg kruha. Pogača s maslinovim uljem, kruh s tikvicama i šunkom ili pogača od kukuruznog brašna i bundeve samo su neki od najboljih recepata u novom specijalu. U novom magazinu za uživanje pročitajte sve o baranjskoj bajci u Ivici i Marici te isprobajte kremastu paštetu od čvaraka, jastučiće s čvarcima, zimsku pitu ili talijansku tjesteninu s kobasicama.

Podijelite i vi tajne iz vlastitih kuharica i šaljite recepte s fotografijama na adresu rubrika Život za magazin Skuhatćute, Oreškovićeva3D, 10000 Zagreb ili na e-mail: Lifestyle@24sata.hr. Najbolje recepte ćemo objaviti i nagraditi sa 100 kuna.

Požurite na kioske po svoj novi broj magazina za uživanje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.