Mesni fanatici i oni koji žele samo najbolje od mesa u ovom multifunkcionalnom prostoru, spoju Beef Shop dućana i restorana, od sada mogu isprobati najbolje steakove na tržištu kojeg iskusni chefovi pripremaju gostu pred očima.
Svakoga dana za ručak i večeru priprema se jedna vrsta steaka iz bogate ponude Beef Shopa, koja uz pomno odabrani prilog stoji i više nego prihvatljivih 99 kuna. Ovo uistinu mesno kraljevstvo, sa steakom, i to onim s A-liste, u glavnoj ulozi, nudi već porcionirane komade Tanderloin steak/bifteka, T-bone steaka, Rump steaka, Striploin steaka, do Rib eye, Tomahawk steaka, Tartar steaka, Burgera, Carpaccia, Spare ribs, janjećih kotleta (French rack), Chicago steaka (Chuck roll), teleći T-bone…, a ponuda se i dalje širi.
Za prave mesne znalce ovo je mjesto gdje se može kupiti i cijenjena japanska Wagyu junetina koja spada u posebnu klasu i, s punim pravom smatra najukusnijom na svijetu. U ponudi su i Black Angus Creekstone steakovi i to u ‘dry age’ varijanti čije reprezentativne komade Rib eye i New York Strip drže u posebnim komorama. No, tu priča oko mesa tek ima svoj temelj, jer u Meat & Grill Boutiqueu mogu se kupiti i naručiti, po dućanskoj cijeni uz uslugu servisa, više od 200 etiketa najboljih domaćih i uvoznih vina i šampanjaca. U ponudi dućana su i mnoštvo hladnih umaka, acceta, sireva i ostalih dodataka koji savršeno pristaju uz meso, a tu su i najbolji Weber roštilji, kao i svjetski hit roštilj OFYR, s kojim ekipa Meat & Grill Boutiquea nastupa na različitim eventima i caterinzima.
Kao posebna poslastica u njihovom jesensko – zimskom programu planiraju se gostovanja poznatih hrvatskih chefova na tematskim večerama, gdje će svaki na svoj način pripremati steakove i sigurno oduševiti svakog, pa i onog najizbirljivijeg gosta. Prvi u nizu je proslavljeni talijanski chef Gregorio Manucci koji će svoje specijalitet u pet slijedova spremati 28. i 29. listopada od 18 sati, a tema večere je „Volim ljuto!“.
Posebnost ove večere je i to što ćete moći izabrati degustacijski menu od 5 sljedova za promotivnih 245kn ili neko od ponuđenih jela “À la carte“ – točno po mjeri koja vam odgovara. Gregorio je poznat prema svojoj strasti prema ljutom i savršeno spaja okuse začina i papričica s ovim predivnim mesom.
Rezervirati stol za večeru u Meat & Grill Boutiqueu na gostovanjima chefova može se na broj 092 320 9188, i to od 18:00h pa nadalje po vašoj želji, potrebno je samo u rezervaciji napisati okvirno vrijeme dolaska. Možete birati i želite li doći 28. ili 29.10. (petak ili subota)
Detaljniji opis slijedova i rezervacije na ovom linku.
Vrijeme je za ljute steakove!