05. svibnja 2016.

Tjestenina a la Jamie Oliver

j1.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Već smo navikli na neobične recepte prilagođene svima od kulinarskog virtuoza Jamieja Olivera, ali uvijek je dobro posjetiti se na neodoljiva jela koje britanski chef, s toliko strasti, priprema.

 Jednostavnost je jedna od osnovnih odlika kuhara koji je osvojio svijet pa smo sigurni da ćete savladati njegove upute za pripremu najukusnije tjestenine, možda ne u 15 minuta koliko je njemu potrebno, ali zasigurno ćete s vremenom i oboriti taj rekord.

Izdvojili smo tradicionalni talijanski specijalitet, naravno na Jamiejev način, pa prihvatite izazov, uključite štopericu i iznenadite nepce neodoljivim tanjurima punim tjestenine. Pučko talijansko jelo regije Lazio, koje je ime dobilo prema rudarima, je danas iznimno popularna carbonara. Jamie Oliver uz to predlaže i bogatu salatu pa se okušajte u repliciranju njegove Pikantne carbonare i katalonske salate.

Uživajte u kuhanju i dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.