gastro postao
Pripremite brz i jednostavan ručak sa sardinom i rajčicom za četiri osobe i to za manje od 35 kuna!
Ovo jednostavno jelo poznati je talijanski specijalitet, a njegov okus omiljen je širom svijeta. Za pripremu će vam biti potrebno oko pola sata i manje od 25 kuna!
Sastojci:
2 komada 100 g sardina u biljnom ulju Clever - 5.99 kn = 11.98 kn
400 g sjeckane rajčice Cever - 4.99 kn
340 g kukuruza šećerca Clever - 4.59 kn - akcija 21.1-27.1.
1 luk Clever - 0.14 kn (2 kg = 4.50 kn)
3 režnja češnjaka
sol
papar
origano
bosiljak
3 žlice Clever ekstra djevičanskog maslinovog ulja - 500 ml = 27.99 kn
400 g Clever špageti - 3.19 kn
Priprema:
- Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.
- Na maslinovom ulju izdinstajte nasjeckani luk, dodajte češnjak narezan na ploškice i kratko dinstajte.
- Luku dodajte sjeckanu rajčicu i pustite da se sve pirja na laganoj vatri oko 10 minuta. Posolite i popaprite.
- Nakon 10 minuta dodajte isprani kukuruz, sardinu narezanu na komadiće, bosiljak i origano. Pomiješajte i pirjajte jos 5 minuta.
- U umak dodajte špagete, dobro promiješajte i poslužite toplo.