Domaće je najfinije Komiška pogača - tradicionalno dobar spoj rajčice, inćuna i dizanog tijesta Dizano tijesto, fini nadjev od rajčice, luka i inćuna i svježeg začinskog bilja zaslužni su za najfinije morske okuse K… Recepti
Ako niste od ribe... Hrana za dušu: Varivo od graha i špinata Variva obožavamo jer u njih možemo ubaciti gotovo sve što poželimo, a okus postaje sve bolji i bolji... Recepti
Gastro.hr Pašteta od tune - brzo, jednostavno i bez "ubijanja" novčanika! Pripremite brzu i jednostavanu paštetu s tunjevinom za ručak ili večeru - i to za manje od 35 kuna!
Gastro.hr Jednostavne kiflice s voćnim namazom od marelica Recept za kiflice koji čuvamo u našim dragim starim bilježnicama, itekako zaslužuje da ga ovdje podijelimo s vama!
Gastro.hr Pašta fažol – jelo koje se jede dvaput! Iako je došao iz Amerike, nema jela koje je toliko domaće i omiljeno u našem narodu kao što je to grah. Na varivo, zape…
Gastro.hr Lignjun s pečenim krumpirom Punjeni lignjun u pećnici malen je odmak od klasičnih kolutića s prženim krumpirićima. No, garantiramo da će cijela čet…
Gastro.hr Tjestenina sa sardinama i rajčicama Pripremite brz i jednostavan ručak sa sardinom i rajčicom za četiri osobe i to za manje od 35 kuna!
Gastro.hr Brzinski rižoto s gljivama Nema ništa slađe nego brzinski složiti ručak za obitelj, i da pritom apsolutno svi budu zadovoljni, a da vas sve namirn…
Gastro.hr Jedne, jedine i najdraže šnenokle Paradižot ili šnenokle, jednostavan je specijaliet kojeg obožavaju sve generacije širom Lijepe naše. Nadamo se da ćemo …
Gastro.hr Varivo s mahunama i kobasicama Pripremite ukusno varivo od mahuna i kobasica za četiri osobe, i to za manje od 35 kuna!