25. veljače 2016.

Počinje najukusniji tjedan u godini - Tjedan restorana!

tjedan-restorana
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ima li ljepšeg načina da proslavimo dolazak proljeća od uživanja u fantastičnim jelima uz ugodno društvo?

Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do 13. ožujka 2016. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske.

77 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora, u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

restoran | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Tjedan restorana - tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je šestu godinu za redom omiljen kod onih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti, već je postala simbol za razdoblje kada svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

'Na Koktel u Hotel'

I hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom 'Na Koktel u Hotel' za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 - 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako se približava hrvatskoj publici, a ovoga puta u akciji sudjeluju:
Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar)
Hotel Arcotel Allegra Zagreb (Joe's Bar)
Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar)
Hotel Westin Zagreb (Diana Bar)
Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek)

Dobar tek i živjeli!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.