19. svibnja 2015.

Večera s porukom stigla i do Splita

Dizajneri
1/2
foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr
Poruka dobrote sve se više širi se Hrvatskom, a ovog tjedna stiže i u Split. Blessfood – Večera s porukom nakon Zagreba i susjedne Varaždinske županije predstavlja splitske domaćine. Dizajneri Arileo, MAK i Ledenko te bračni par Viktorija i Dino Rađa svojim će večerama pomoći udruzi za Downov sindrom te dječjem domu Maestral.

Poruka dobrote širi se Hrvatskom, a nakon uspješnog starta projekta u Zagrebu i Varaždinskoj županiji, najpoznatija i najhumanija večera BlessFood – Večera s porukom od sutra će osvojiti i grad Split. Kako bi pomogli štićenicima dječjeg doma Maestral poznati splitski modni dizajneri Arileo, MAK i Ledenko ujedinili su svoje snage i spojem maštovite večere u restoranu Kadena, umjetnosti, druženja i zabave ispisat će još jednu stranicu jedinstvenog projekta BlessFood – Večera s porukom, 20. svibnja 2015.

“Kada su me pozvali da se pridružim ovom projektu vrlo rado sam se odazvala kao i moje kolege iz Arilea i Ledenka. Svi ćemo zajedno, kao modni tim koji i inače godinama jako dobro surađuje, učiniti sve da na ovaj način pomognemo štićenicima dječjeg doma Maestral. I sama sam majka dvoje djece, i bez obzira što ti mališani imaju svu podršku i njegu, nemaju ono što je najvažnije, a to je topla majčina riječ i očeva pažnja. Zato toj djeci pomažemo u svakoj prilici. Trebamo se učiti poštovanju, iskrenosti, i humanosti od malih nogu. Dobro se uvijek dobrim vraća i zato pozivam sve da nam se pridruže i pomognu onima kojima je to potrebno“, izjavila je dizajnerica Neda Makjanić Kunić. Svoju humanost i želju da pomognu onima kojima je to najpotrebnije još će jednom pokazati i bračni par Viktorija i Dino Rađa. Poruka dobrote ovaj će put razveseliti štićenike Udruge za sindrom Down – 21, a Viktorija i Dino pozivaju svoje prijatelje ali i brojne splićane poznate po humanitarnom djelovanju, da im se pridruže u srijedu, 27. svibnja u restoranu Adriatic Grašo na još jednoj Večeri s porukom.

Svi koji se žele pridružiti ovoj humanitarnoj akciji i prisustvovati Blessfood - Večeri s porukom svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj Facebook stranici Blessfood - Večera s porukom.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.