19. kolovoza 2016.

Vino Belje kao dobitni tajni sastojaka najboljih ljetnih koktela

Vina Belje
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljeto je doba bezbrižne zabave, uživanja u toplim ljetnim danima i šarenim koktelima

Svim ljubiteljima graševine i rosea Vina Belje donosimo recepte koktela koje mogu spraviti u udobnosti vlastitog doma, a koji će oduševiti nepce te već poznate okuse omiljenih vina dovesti do novih dimenzija. U potpunosti univerzalna, graševina Vina Belje idealan je sastojak svih voćnih koktela.

Pomiješajte 2 dcl graševine Belje, 0.3 dcl koncentrata bazge, drobljeni led, 2 dcl mineralne vode i par listića mente. Dobit ćete koktel Vinohito koji osvaja slatkim okusom soka i vina prožetim mineralnim mjehurićima.

Ako žudite za trenutnim osvježenjem i promjenom od uobičajenih pića pomiješajte 2 dcl graševine Belje, 0.5 dcl soka od naranče, 1 dcl soka od ananasa, 0.5 dcl soka od breskve i granadina sirup s limetom i ledom – dobit ćete rapsodiju okusa nazvanu Red Hot Summer! Rose Vina Belje u kombinaciji s Jamnicom Sensationom i voćnim sokovima također donosi odlično ljetno osvježenje čija priprema neće oduzeti puno vremena. Pomiješajte 2 dcl vina rose s 1 dcl Jamnice Sensation, 0.5 dcl gustog soka od crvenog voća, 0.5 dcl gustog soka od naranče i granadina sirupom te uživajte u koktelu Cabrioleto prekrasne boje koji donosi odlično osvježenje nakon napornog radnog dana.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.