06. studenoga 2015.

Ne propustite: Vrhunsko sljubljivanje hrane, vina i glazbe u Sherry'su

Andrej Barbieri
foto: Danijel Berković/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Na drugom izdanju programa Music bites you, zagrebački wine bar i bistro Sherry's, okupio je na isto mjesto čak tri svjetski poznata umjetnika kako bi sljubili tri grane umjetnosti u jedan vrhunski doživljaj: glazbu, hranu i vino.

Ivana Šeremet i njezin Sherry's nastavlja s odličnim programom u zagrebačkom dvorištu Ilice 73, a trolist Barbieri-Ramich-Bibić obećava nezaboravno iskustvo koje nikako ne smijete zaobići. 

Ivana Šeremet | Author: Jurica Galoić/Pixsell foto: Jurica Galoić/Pixsell

Na drugom izdanju programa Music bites you, zagrebački wine bar i bistro Sherry’s, okupio je na isto mjesto čak tri svjetski poznata “umjetnika” u svojim područjima kako bi sljubili tri grane umjetnosti kojima se bave u jedan vrhunski dođivljaj: glazbu, hranu i vino.

Eddy Ramich | Author: Olivier Cavaller foto: Olivier Cavaller

Eddy Ramich, idejni začetnik ovog programa, ali i veliki ljubitelj fine hrane i vina, jedna je od ključnih figura s 25 godina dugom karijerom na čelu glazbene scene u ovom dijelu Europe. Eddy je tokom svojih posjeta Sherry’su došao na ideju da zajedno pokrenu degustacije koje će osim dva uobičajena elementa koja se na takvim degustacijama sljubljuju (hrane i vina), uključi i element glazbe.

Bibić | Author: Marija Gašparović foto: Marija Gašparović

"Poznavanje lika i djela Andreja Barbierija, postalo je stvar opće kulture” rekao je za svog kolegu također velik i uspješan chef David Skoko i dodao “Veliko ime, velik čovjek i veliki kuhar.” Alen Bibić i njegova vina slavni su u svijetu, a njegovu karizmu, vinsku i ljudsku, jednostavno morate upoznati.

Rezervacije za event su obavezne i to na mail sherry@sherrys.eu ili na 0912507712

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.