13. ožujka 2015.

Započeo humanitarni projekt 'Blessfood večera s porukom'

'Blessfood večera s porukom'
1/10
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Započinje najveći donacijski projekt koji će na dvjestotinjak večera okupiti više od 12 000 uzvanika.

U Zagrebu u restoranu Mano 2 započeo je veliki nacionalni projekt "Blessfood - Večera s porukom".

Matija Vuica, Senka Bulić, Zlatko Mateša, Đurđa Adlešić, Sanja Doležal, Zoran Mamić, Anica Kovač, Tatjana Jurić, Lana Jurčević, Bernardica Juretić, Nenad Korkut, Jasna Kelava Ćurković, Miran Kirspahić, Višnja Tuškan Trupić i Mislav Čavajda neki su od budućih domaćina večera koji prisustvovali večeri u poznatom restoranu.

Ideja projekta "BlessFood – Večera s porukom“ je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Misao vodilja projekta je zajedništvo, druženje i uživanje u gastronomiji uzvanika uz poznate osobe s humanitarnim ciljem. Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina. Projekt „BlessFood Večera s porukom“ uz više od 70 domaćina kroz više od dvjesto večera okupiti će preko 12 000 uzvanika. Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske,Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku itd.

"Cilj ovog projekta je humanitarno djelovati uz druženje, zabavu i uživanje uz gastronomske delicije u društvu svojih prijatelja te kontinuirano raditi na zajedništvu", izjavila je Matija Vuica koja je domaćin večere „Blessfood-Večera s porukom“ u srijedu 18.ožujka o.g. u Restoranu Apetit u Jurjevskoj ulici.

Neke od udruga ili zaklada kojima će biti donirana sredstva od održanih večera su udruge "Hrvatska pomaže“, "Sve za nju“, "Europa Donna“, Klinika za dječje bolesti Klaićeva, Zaklada "Za djecu Hrvatske“ , Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi - Gornja Bistra, Humanitarna organizacija „Zajednica susret“, Dječji dom Zagreb- Nazorova, SOS Dječje selo Lekenik , SOS Dječje selo Ladimirevci te mnogi druge.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.