Dođite na državno natjecanje u izradi sladoleda!

Screenshoot
Adriatic Gastro Show se održava u Splitu, 07-10. veljače 2018. Na njemu će se uz ostale izlagače prezentirati i slastičarski asortiman kao i deserti (kolači, sladoledi) koji se mogu proizvoditi od lokalnih sirovina, kao i slastičarska oprema i brojne druge stvari...
Vidi originalni članak

Svi ljudi dobre volje i ljubavi prema hrani i slasticama pozvani su da prisustvuju i sudjeluju na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po četvrti put održava u Splitu - u Spaladium Areni.

zaleđena egzotika Novi ljetni hit: Kremasti sladoled od ananasa

Od 07. do 10. veljače 2018. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama organizatori će pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti. Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima, te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.
 

OSVJEŽAVAJUĆE Zeleni sladoled po receptu Antonia Carluccia
 

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom. Za detalje o prijavama, posjetite stranicu AGS.
 

ma kakav mojito... The osvježenje: Sladoled od mente
 

Pogledajte prošlogodišnju najavu, i pripremajte polako svoje pobjedničke recepte!

 

 

Uživajte!

Posjeti Gastro.hr