Najave 22. siječnja 2018.

Dođite na državno natjecanje u izradi sladoleda!

čokoladni sladoled
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Adriatic Gastro Show se održava u Splitu, 07-10. veljače 2018. Na njemu će se uz ostale izlagače prezentirati i slastičarski asortiman kao i deserti (kolači, sladoledi) koji se mogu proizvoditi od lokalnih sirovina, kao i slastičarska oprema i brojne druge stvari...

Svi ljudi dobre volje i ljubavi prema hrani i slasticama pozvani su da prisustvuju i sudjeluju na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po četvrti put održava u Splitu - u Spaladium Areni.

Sladoled od ananasa Možda vas zanima... Novi ljetni hit: Kremasti sladoled od ananasa Recepti

Od 07. do 10. veljače 2018. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama organizatori će pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti. Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Sladoled | Author: Stockfood foto: Stockfood

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima, te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.
 

Možda vas zanima... Zeleni sladoled po receptu Antonia Carluccia Recepti
 

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom. Za detalje o prijavama, posjetite stranicu AGS.
 

Možda vas zanima... The osvježenje: Sladoled od mente Kolumne
 

Pogledajte prošlogodišnju najavu, i pripremajte polako svoje pobjedničke recepte!

 

 

Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.