KULiranje ususret ljetu na slasnim radionicama

Centar za kulturu prehrane
Centar za kulturu prehrane i ovog ljeta donosi pregršt noviteta. Odaberite radionicu po svom guštu i naučite baš sve o omiljenim jelima iz cijelog svijeta.
Vidi originalni članak

Ljetne kulinarske radionice u Centru za kulturu prehrane započinju 4. srpnja japanskim specijalitetima kao što su sushi i gyoza, a samo dva dana kasnije, 6. srpnja, ljubitelji francuskih slastica moći će se okušati u pripremi deserata od kuhanog tijesta, profiterola i eklera. 

 

Mirisi Libanona u centru Zagreba

 

Kroz pripremu pet recepata na radionici Teletina & Junetina polaznici će usavršiti tehnike pripreme mesa, a uz svaki recept radit će se i pripadajući prilog. Mesne delicije moći ćete pobliže upoznati 7. srpnja.

 

 

Dva intenzivna jednodnevna tečaja Škola slastičarstva i Škola kuhanja održat će se 8. i 9. srpnja, a na istima će polaznici moći otkriti sve tajne pripreme savršenih biskvita, krema, keksića, prhkih tijesta, dizanih tijesta, zdravih slastica i vučenih tijesta pod vodstvom Anje Bajt. Slanu verziju radionice vodit će blogerica Andrea Cukrov s bloga Cukar, a polaznicima će pokazati kako se priprema domaća tjestenina s umacima, jela na žlicu, bijelo i crveno meso, riba i plodovi mora, domaći kruh i namazi.

 

Centar za kulturu prehrane Radionica puna mirisa kruha i fantastičnih namaza

 

U nešto opuštenijem tonu Centar za kulturu prehrane pripremio je još i radionice francuske kuhinje u ljetnom izdanju s osvježavajućim novim receptima, radionicu sirovih torti, a talijanskim slasticama sredinom mjeseca zatvorit će se ciklus slasnih ljetnih delicija.

 

Francuski specijaliteti oduševili polaznike radionice Centra za kuluru prehrane

 

Za više informacija, posjetite službenu stranicu Centra za kulturu prehrane ili Facebook stranicu.

 

Posjeti Gastro.hr