Stanley Tucci snima novi gastro serijal!

CNN Stanley Tucci vraća se u Italiju na snimanje novog gastro-putopisnog serijala
Slavni glumac Stanley Tucci u siječnju počinje snimanje novog gastro-putopisnog serijala "Tucci - The Heart od Italy", koji će imati 10 epizoda i emitirat će se na National Geographicu
Vidi originalni članak

Najveći gurman među glumcima i najbolji glumac među gurmanima – Stanley Tucci ponovno se vraća u Italiju, zemlju svojih predaka, gdje će nakon uspješnog CNN-ovog serijala "U potrazi za Italijom" (koji je osvojio dva Emmyja te je nakon toga naprasno ugašen nakon dvije sezone, što je rastužilo publiku diljem svijeta), snimati novi gastro-putopisni serijal, ovaj put za kanal National Geographic. Snimanje serijala "Tucci – The Heart of Italy" počinje vrlo brzo – u siječnju 2024. godine.

 

nova knjiga "Okus", gastro memoari slavnog Stanleyja Tuccija stigli u Hrvatsku!

 

Producenti nove emisije su Tuccijeva tvrtka Salt Productions te BBC Studios Factual Production, a prva sezona (jer uvjereni smo da će ih biti više!) imat će 10 epizoda u kojima slavni glumac istražuje okuse Italije. Kako najavljuju - ići će puno dublje nego u CNN-ovom serijalu.

"National Geographic savršeno je mjesto na kojem Stanley može podijeliti svoje znanje i strast prema talijanskom narodu, njihovoj hrani i kulturi… Uz Stanleyja kao svog vodiča, gledatelji će iskusiti mjesta i okuse koje prije nikad nisu", poručio je u izjavi Tom McDonald iz National Geographica.

"National Geographic sinonim je za avanturu i istraživanje, i jako sam počašćen što ću imati priliku gledatelje još jednom provesti Italijom kroz istraživanje tamošnje hrane. U svakoj talijanskoj regiji, a sve su dosta specifične, postoji još mnogo toga što treba otkriti", rekao je pak Tucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Williams Sonoma (@williamssonoma)

 

savjeti slavnih Slavni glumac ima najbolje savjete za rezanje luka inspiracija Tjestenina za doručak? Ako može slavni glumac, možemo i mi

 

Posjeti Gastro.hr