Najave 18. prosinca 2023.

Stanley Tucci snima novi gastro serijal!

Stanley Tucci
Stanley Tucci vraća se u Italiju na snimanje novog gastro-putopisnog serijala foto: CNN
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavni glumac Stanley Tucci u siječnju počinje snimanje novog gastro-putopisnog serijala "Tucci - The Heart od Italy", koji će imati 10 epizoda i emitirat će se na National Geographicu

Najveći gurman među glumcima i najbolji glumac među gurmanima – Stanley Tucci ponovno se vraća u Italiju, zemlju svojih predaka, gdje će nakon uspješnog CNN-ovog serijala "U potrazi za Italijom" (koji je osvojio dva Emmyja te je nakon toga naprasno ugašen nakon dvije sezone, što je rastužilo publiku diljem svijeta), snimati novi gastro-putopisni serijal, ovaj put za kanal National Geographic. Snimanje serijala "Tucci – The Heart of Italy" počinje vrlo brzo – u siječnju 2024. godine.

 

Stanley Tucci Možda vas zanima... "Okus", gastro memoari slavnog Stanleyja Tuccija stigli u Hrvatsku! Najave

 

Producenti nove emisije su Tuccijeva tvrtka Salt Productions te BBC Studios Factual Production, a prva sezona (jer uvjereni smo da će ih biti više!) imat će 10 epizoda u kojima slavni glumac istražuje okuse Italije. Kako najavljuju - ići će puno dublje nego u CNN-ovom serijalu.

"National Geographic savršeno je mjesto na kojem Stanley može podijeliti svoje znanje i strast prema talijanskom narodu, njihovoj hrani i kulturi… Uz Stanleyja kao svog vodiča, gledatelji će iskusiti mjesta i okuse koje prije nikad nisu", poručio je u izjavi Tom McDonald iz National Geographica.

 | Author: BBC PR "U potrazi za Italijom" foto: BBC PR  | Author: BBC PR "U potrazi za Italijom" foto: BBC PR

"National Geographic sinonim je za avanturu i istraživanje, i jako sam počašćen što ću imati priliku gledatelje još jednom provesti Italijom kroz istraživanje tamošnje hrane. U svakoj talijanskoj regiji, a sve su dosta specifične, postoji još mnogo toga što treba otkriti", rekao je pak Tucci.

 

stanley tucci Možda vas zanima... Slavni glumac ima najbolje savjete za rezanje luka Špajza Stanley Tucci Možda vas zanima... Tjestenina za doručak? Ako može slavni glumac, možemo i mi Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.