Neodoljivi okusi iz djetinjstva: Legendarna Ledolina se vratila!

www.instagram.com/ledohrvatska/
Legendarna Ledolina se vratila! Isprobali smo kakvog je okusa i otkrivamo ti je li jednako dobra kao nekad
Vidi originalni članak

Mnogima omiljeni desert iz djetinjstva ponovno je u prodaji. “Ledolina, desertna krema kakve nema” slogan je koji nas istog trena vraća u najljepše dane djetinjstva. Ledolina, ledeni desert tvornice Ledo, najpoznatijeg domaćeg proizvođača sladoleda, bio je omiljena slastica koje se mnogi i danas rado sjećaju.

Ledo je nedavno brojnim obožavateljima odlučio ispuniti želju i u prodaju vratiti legendarnu Ledolinu. Retro, tradicionalni oblik i prepoznatljiv okus Ledoline u modernom pakiranju primamljivo djeluje već na prvi pogled.

Ako ti još nisi, umjesto tebe provjerili smo kakav je novi okus najdraže Ledoline i može li se mjeriti s originalom. Izgled je sličan, no Ledolina ovog puta dolazi u malo drugačijem pakiranju. Veća i u obliku torte, praktičnija je za veći broj ljudi koji se mogu njome počastiti. Pakiranje od 1 kg možeš nabaviti po cijeni od 70 kuna.

Originalna se nalazila u nešto drugačijem plastičnom pakiranju, a sirupa od višnje bilo je mnogo više. Danas je okus malo drugačiji, više se osjeti čokolada, dok okusa višnje i prelivenog sirupa ima manje. Također, burbona ima dosta manje, a ima i dodatak biskvita, dok je prije bila samo krema. Ledolina je i u ovom izdanju fina i vrijedi ju probati barem zbog okusa djetinjstva koji se vraćaju svakim zalogajem.

Zanimat će te i...

Samo jedan griz Blagdanska Linzer "keks" torta

Mama Drama Prhka pita od sira po bakinom receptu

guštaj u slasticama Jamiejeva brza torta od čokolade i klementina

slatka školica Izbjegni česte pogreške i napravi cheesecake bez mane

Posjeti Gastro.hr