Recenzije 14. prosinca 2021.

Neodoljivi okusi iz djetinjstva: Legendarna Ledolina se vratila!

foto: www.instagram.com/ledohrvatska/
gastro postao gastro.24sata.hr
Legendarna Ledolina se vratila! Isprobali smo kakvog je okusa i otkrivamo ti je li jednako dobra kao nekad

Mnogima omiljeni desert iz djetinjstva ponovno je u prodaji. “Ledolina, desertna krema kakve nema” slogan je koji nas istog trena vraća u najljepše dane djetinjstva. Ledolina, ledeni desert tvornice Ledo, najpoznatijeg domaćeg proizvođača sladoleda, bio je omiljena slastica koje se mnogi i danas rado sjećaju.

Ledo je nedavno brojnim obožavateljima odlučio ispuniti želju i u prodaju vratiti legendarnu Ledolinu. Retro, tradicionalni oblik i prepoznatljiv okus Ledoline u modernom pakiranju primamljivo djeluje već na prvi pogled.

 | Author: Doroteja Bući Ledolina, foto: Doroteja Bući Ako ti još nisi, umjesto tebe provjerili smo kakav je novi okus najdraže Ledoline i može li se mjeriti s originalom. Izgled je sličan, no Ledolina ovog puta dolazi u malo drugačijem pakiranju. Veća i u obliku torte, praktičnija je za veći broj ljudi koji se mogu njome počastiti. Pakiranje od 1 kg možeš nabaviti po cijeni od 70 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ledo (@ledohrvatska)

Originalna se nalazila u nešto drugačijem plastičnom pakiranju, a sirupa od višnje bilo je mnogo više. Danas je okus malo drugačiji, više se osjeti čokolada, dok okusa višnje i prelivenog sirupa ima manje. Također, burbona ima dosta manje, a ima i dodatak biskvita, dok je prije bila samo krema. Ledolina je i u ovom izdanju fina i vrijedi ju probati barem zbog okusa djetinjstva koji se vraćaju svakim zalogajem.

Zanimat će te i...

Možda vas zanima... Blagdanska Linzer "keks" torta Kolumne Možda vas zanima... Prhka pita od sira po bakinom receptu Kolumne Možda vas zanima... Jamiejeva brza torta od čokolade i klementina Recepti Cheesecake Možda vas zanima... Izbjegni česte pogreške i napravi cheesecake bez mane Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.