Natrgane lazanje s kobasicom

Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 589

Potrebno vam je

  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 1 kom luk ,crveni
  • 2 kom inćun, konzervirani
  • 2 režanj češnjak
  • 600 g kobasice svinjske
  • 0.50 šalica vino bijelo
  • 800 g pelati
  • 375 g tijesto za lazanje
  • parmezan
  • list bosiljka

Priprema

  1. Na ulju ispirjajte luk pa dodajte inćune i nasjeckani češnjak. Istisnite sadržaj iz kobasica pa dodajte u tavu s lukom. Kuhajte desetak minuta pa ulijte vino. Kuhajte dvije minute pa ubacite nasjeckane pelate. kad provri, smanjite vatru i kuhajte još desetak minuta.
  2. Tjesteninu natrgajte na manje komade pa skuhajte u slanoj vodi. Procijedite pa ih dodajte tavi. Promiješajte te poslužite s parmezanom i bosiljkom.
Posjeti Gastro.hr