gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 589
Potrebno vam je
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 2 kom inćun, konzervirani
- 2 režanj češnjak
- 600 g kobasice svinjske
- 0.50 šalica vino bijelo
- 800 g pelati
- 375 g tijesto za lazanje
- parmezan
- list bosiljka
Priprema
- Na ulju ispirjajte luk pa dodajte inćune i nasjeckani češnjak. Istisnite sadržaj iz kobasica pa dodajte u tavu s lukom. Kuhajte desetak minuta pa ulijte vino. Kuhajte dvije minute pa ubacite nasjeckane pelate. kad provri, smanjite vatru i kuhajte još desetak minuta.
- Tjesteninu natrgajte na manje komade pa skuhajte u slanoj vodi. Procijedite pa ih dodajte tavi. Promiješajte te poslužite s parmezanom i bosiljkom.