Odresci s talijanskom mješavinom začina

Junetina iz srca Mediterana
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 7

Potrebno vam je

  • 2 režanj češnjak
  • 1 šalica bosiljak, vezica
  • 2 žlica limunov sok
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 1 mala žlica sol
  • 0.50 mala žlica papar
  • 4 filet junetina 

Priprema

  1. Prije roštiljanja pripremite mješavinu začina. U multipraktiku pomiješajte češnjak pa bosiljak. Sve dobro usitnite te ulijte limunov sok i ulje pa začinite solju i paprom. Mješavinom premažite meso i ostavite da odstoji 15 minuta.
  2. Pripremite roštilj te pržite meso od pet do šest minuta.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr