gastro postao
Junetina iz srca Mediterana
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 7
Potrebno vam je
- 2 režanj češnjak
- 1 šalica bosiljak, vezica
- 2 žlica limunov sok
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1 mala žlica sol
- 0.50 mala žlica papar
- 4 filet junetina
Priprema
- Prije roštiljanja pripremite mješavinu začina. U multipraktiku pomiješajte češnjak pa bosiljak. Sve dobro usitnite te ulijte limunov sok i ulje pa začinite solju i paprom. Mješavinom premažite meso i ostavite da odstoji 15 minuta.
- Pripremite roštilj te pržite meso od pet do šest minuta.
Izvor Skuhatćute
začini
talijansko jelo
odrezak
večera
niskokaloricna prehrana
prženje
zima
proljeće
jelo od mesa
ljeto
jesen
ručak
glavno jelo
Italija