Recepti 03. listopada 2014.

Odresci s talijanskom mješavinom začina

gastro postao gastro.24sata.hr
Junetina iz srca Mediterana

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 7

Potrebno vam je

  • 2 režanj češnjak
  • 1 šalica bosiljak, vezica
  • 2 žlica limunov sok
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 1 mala žlica sol
  • 0.50 mala žlica papar
  • 4 filet junetina 

Priprema

  1. Prije roštiljanja pripremite mješavinu začina. U multipraktiku pomiješajte češnjak pa bosiljak. Sve dobro usitnite te ulijte limunov sok i ulje pa začinite solju i paprom. Mješavinom premažite meso i ostavite da odstoji 15 minuta.
  2. Pripremite roštilj te pržite meso od pet do šest minuta.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.