Pečena svinjetina sa špinatom

Jednostavan recept za ljubitelje svinjskog mesa
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 469

Potrebno vam je

  • 1000 g svinjetina, mršava
  • 250 ml pivo
  • 1 g ružmarin
  • 3 g mirta
  • 1 režanj češnjak
  • 1 g štapić cimeta
  • 3 g komorač, list
  • sol
  • papar
  • 10 prema želji ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 100 g špinat
  • 150 g naranča (žuto - narančasto meso)
  • 10 g pinjoli

Priprema

  1. Odvojite meso od kosti, začinite solju, paprom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem, svježim začinskim biljem, češnjakom i štapićem cimeta.
  2. Pecite 50 minuta u pećnici na 180° C. Zalijevajte pivom tijekom pečenja.

Jednostavan recept za ljubitelje svinjskog mesa

Posjeti Gastro.hr