gastro postao
Jednostavan recept za ljubitelje svinjskog mesa
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 469
Potrebno vam je
- 1000 g svinjetina, mršava
- 250 ml pivo
- 1 g ružmarin
- 3 g mirta
- 1 režanj češnjak
- 1 g štapić cimeta
- 3 g komorač, list
- sol
- papar
- 10 prema želji ekstra djevičansko maslinovo ulje
- 100 g špinat
- 150 g naranča (žuto - narančasto meso)
- 10 g pinjoli
Priprema
- Odvojite meso od kosti, začinite solju, paprom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem, svježim začinskim biljem, češnjakom i štapićem cimeta.
- Pecite 50 minuta u pećnici na 180° C. Zalijevajte pivom tijekom pečenja.
Jednostavan recept za ljubitelje svinjskog mesa