Pileća prsa u papirnatom paketiću

Stockfood
Recept je kratak i lako izvediv, a rezultat je nevjerojatan – mekana i lagana pileća prsa.
Vidi originalni članak

Ako vam je dosadila klasična pečena piletina, isprobajte brzi recept za pečena pileća prsa.  

Sušenje sprječava papir za pečenje, a sok od limuna im daje neodoljivu osvježavajuću notu. Preporučujemo da u pećnicu ubacite i krumpir i mrkvu i servirate uz laganu salatu. 

 

Ukusno trojstvo Piletina s jabukom, lukom i slatkim umakom

 

Sastojci:

Priprema:

  1. Dobro posolite i popaprite pileća prsa i prelijte ih sokom polovice limuna.
  2. Položite prsa na jednu polovicu papira za pečenje. Prelijte maslinovim uljem i položite preko tanke ploške limuna.
  3. Prekrijte drugom polovicom papira za pečenje i dobro smotajte po rubovima. 
  4. Pecite otprilike 40 minuta na 180 stupnjeva, ovisno o veličini vaših prsa. Pri kraju pojačajte temperaturu na 200 stupnjeva i rastvorite papirnati paketić. 

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr