Povod za prezentaciju i kušanje je izvrstan rezultat na nedavnom natjecanju Flos Olei u Italiji, gdje je ulje Vodnjanska crnica osvojila visokih 97 bodova.
„Potvrda kvalitete naših ulja, osim na prestižnim natjecanjima, stiže nam i od vrhunskih chefova koji su prepoznali naša ulja i koji ih na poseban način sljubljuju s hranom, a mjesto na policama Bella Forme još je jedna potvrda za nas“, istaknula je gospođa Bosiljka Belić.
Chef restorana Noel, Goran Kočiš, demonstrirao je kako sljubiti ulje s određenim namirnicama. Višesortno ulje „Selekcija Belić“ koristio je u pripremi musa i ikre od pastrve u rižinom hrskavcu, dok je tatarski biftek u čipsu od kima poslužen uz Rosulju. Nagrađena se Vodnjanska crnica savršeno sljubila s tunom i avokadom.
Pogledajte kako su izgledali odlični zalogajčići proizašli iz suradnje obitelji Belić i chefa Kočiša.