SVI IH VOLE Punjene pileće rolice sa žara

Elena Leya/Unsplash Pileće rolice
Ove će punjene rolice sa žara obožavati i djeca. Uz dodatak maslinova ulja, koje savršeno ide uz pečenu piletinu, posluži ih uz salatu i pečeni kukuruz
Vidi originalni članak

Ako postoji ukusno i super jednostavno meso za 'baciti' na žar onda je to definitivno piletina. Za manje od 30 minuta imat ćeš savršenu večeru s bogatim okusima, a pripremiš li je za zabavu s prijateljima, garantiramo da će se razgrabiti u hipu.

Još kada je upariš s nekim od svojih omiljenih priloga dobit ćeš nevjerojatno ukusan obrok, posebno kad se u njemu uživa na otvorenom. Ono što posebno volimo kod ovog jednostavnog recepta jest punjenje u kojem su se sljubili razni okusi, od usitnjenog špinata, preko mozzarelle do neizbježne rajčice. 

Uz dodatak maslinova ulja, predlažemo i da piletini dodaš neki aromatični sir, poput cheddara, ali možeš koristiti i provolone ili neki drugi sir po želji. Posluži s pečenim kukuruzom i sezonskom salatom!

isprobaj i ova slasna i brza jela s piletinom...

jelo od mesa Pileće rolice s gljivama u ovitku od slanine Najdraži recepti Odabrali smo: Brza i fina jela s piletinom za svaki dan sočno s roštilja SOČNO I MOĆNO Piletina s roštilja marinirana u pivu proljeće na žlicu NOVI HIT Kremasta juha s piletinom i povrćem

 

Posjeti Gastro.hr