Špinat i rajčice: Komplementarni par na tanjuru

Oduševite bolju polovicu brzim ručkom i bojama na tanjuru...
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 597

 

Neobičan spoj Špinat i hren ljube se u raskošnoj krem juhi

 

Sastojci:

  • 300 g tjestenine 
  • 750 g špinata
  • 3 režnja češnjaka
  • cherry rajčice
  • parmezan
  • sol
  • papar
  • maslinovo ulje

Priprema:

  1. Špinat operite i narežite na trakice. Češnjak sitno nasjeckajte. Rajčice operite i narežite na ploške.
  2. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
  3. U tavi na žlici maslinova ulja popržite kratko češnjak, a zatim dodajte rajčice. Na kraju dodajte i špinat i držite na vatri dok lagano ne uvene.
  4. Umiješajte tjesteninu i svježe naribani parmezan, dobro promiješajte, posolite i popaprite.

 

Tasty business Quiche sa špinatom, finim sirevima i cherry rajčicama

 

Dobar tek!

 

Posjeti Gastro.hr