Topla salata od poriluka osvaja na prvu

The New Baguette/Pinterest Topla salata od poriluka
Ova topla salata od poriluka savršen je dodatak tvojoj listi priloga. Topli poriluk preliven kremastim domaćim preljevom od senfa savršeno je ukusna salata koju je lako pripremiti!
Vidi originalni članak

Poriluk ima nešto blaži okus od luka pa se stoga često koristi u juhama, varivima i salatama jer je poznato da im daje dubinu okusa. Poriluk je izvrstan i ako ga ispečeš na roštilju ili u pećnici.

Upotrijebi poriluk da produbiš okus tjestenine u jednom loncu ili vegetarijanskih lazanja, a svoju kreativnost iskaži i tako da ga dodaš u rižota, u jaja, u nadjeve, na pizzu... Ili napravi ovu toplu salatu od poriluka.

hrskava i kremasta jesen Galette - jelo uz koje će svi zavoljeti poriluk!

Topla salata od poriluka može biti i glavno jelo

Sastojci ove salate od poriluka bazični su i svima lako dostupni, izvrsno se sljubljuju i vrlo su zasitni. Ova je salata savršena za svaku priliku.

Stoga, posluži je kao izdašan prilog na sljedećem roštilju ili obiteljskom okupljanju ili uživaj u njemu kao glavnom jelu za ručak ili večeru.

fina zima Poriluk je car zime, ovo su recepti u kojima će zablistati!

Ako voliš sirovu hranu, ovu salatu možeš napraviti i sirovu. Nareži svježi poriluk na tanke ploške i dodaj u salatu. Okus sirovog poriluka je blaži od okusa kuhanog poriluka, pa bi bilo dobro da svojoj salati dodaš više preljeva ili drugih aroma ako ih koristiš sirove.

fina ideja za ručak RECEPT DANA Slasna pita od piletine i poriluka na žlicu Varivo od poriluka: Idealno za hladne dane

 

Posjeti Gastro.hr