dobro ljudi, dokle? Žličnjaci, šnenokle, paradižot: Idealna ljetna slastica! U kontinentalnoj Hrvatskoj žličnjaci su poznati još i kao šnenokle, na moru se ovaj specijalitet naziva i paradižot. Recepti
Gastro.hr Lignje s polama od krumpira Oduvijek je poznato da se lignje i krumpir ljube, a u kojoj mjeri - otkrijte pripremajući ovaj recept!
Gastro.hr Super musaka od ribanog krumpira Musaka je omiljeno jelo mnogih, a kako i ne bi kada se radi o pravoj poslastici obogaćenoj ne samo krumpirima nego i so…
Gastro.hr Zapečeni krumpir s Kranjskim kobasicama Krumpir je sve samo ne dosadna namirnica. Može ga se pripremati na bezbroj načina. Evo samo jednog od njih!
Gastro.hr Isprobani trikovi koji će vam skratiti vrijeme u kuhinji Nakon brojnih reakcija koje je izazvao članak o tjednom jelovniku za manje od sto kuna, odlučili smo vam donijeti konkr…