10. lipnja 2016.

Avokado rezanci - umjetnost na tanjuru

Avokado
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Svi su poludjeli za avokadom, poludite i vi! Donosimo vam odličan trik kako da ga učinite još privlačnijim na tanjuru.

Avokado više nije strana pojava na našim prostorima, a o ostalim dijelovima svijeta da i ne pričamo. Svi su poludjeli za tim zelenim plodom punim zdravlja. Miješamo ga u umake, s tjesteninom i grickalicama ili mažemo na kruh kao namaz.

Ako vam ipak nekim čudom ponestane ideja za pripremu, imamo odlično rješenje! Ljubitelje avokada zasigurno ćete zadiviti rezancima od tog višenamjenskog zelenog ploda.

Potrebna vam je samo gulilica za krumpir i jedan čvršći avokado. Ogulite mu kožu i izvadite košticu, a zatim pomoću gulilice napravite rezance koje ćete servirati na već spremljenim jelima.

Ovim efektnim i ukusnim dodatkom zasigurno ćete istog trenutka osvojiti srca svih ljubitelja avokada. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.