07. travnja 2015.

"BlessFood večera s porukom" s Jacquesom Houdekom

BlessFood-večera-s-porukom
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon Matije Vujice, Lane Jurčević i Luke Nižetića u nacionalnom projektu donatorskih “BlessFood večera s porukom” ulogu domaćina preuzima Jacques Houdek.

Jacquesova “BlessFood večera s porukom” održat će se u Zagrebu, 15. travnja 2015. u 20.00 sati u restoranu Okrugljak, dan nakon njegovog samostalnog koncerta u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U pozivnici upućenoj prijateljima, poznanicima, kolegama i followerima Jacques ih je pozvao da mu se kupnjom ulaznice pridruže na večeri. Prihod od kupljenih ulaznica odlučio je donirati bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Nacionalni projekt “BlessFood – Večera s porukom” održava se kroz više od dvjesto večera u najboljim restoranima diljem hrvatske. Ulogu domaćina večere preuzimaju javne osobe iz svijeta gospodarstva, showbusinessa, politike i sporta. Njihovi uzvanici kupuju ulaznicu za večeru i time uz druženje sa domaćinom i vrhunski gastronomski doživljaj djeluju i humanitarno. Prikupljena sredstva od prodanih ulaznica doniraju se jednoj od humanitarnih ustanova/zaklada po izboru domaćina večere. Projekt će uz više od 70 domaćina kroz tridesetak restorana I dvjestotinjak večera okupiti preko 12 tisuća uzvanika diljem hrvatske.

Ulaznicu za “BlessFood večeru s porukom” možeš kupiti na Entrio.hr, a svoje mjesto za stolom sa Jacquesom potvrditi whatsappom ili pozivom na +385914888555.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.