gastro postao
                                            
                                        
                                    Jabuke punjene cheesecake kremom najbolji su desert za jesenske dane. 
                                
                                
                                    
                                
                                Volite li jesen i sve divne plodove koje ona donosi, svakako ćete voljeti i ovaj jednostavan i efektan cheesecake. Izdubite jabuke, premažite ih cimetom i dopustite da čitava kuhinja zamiriše toplim mirisima. Napunite ih cheesecake kremom, a onda se prepustite guštanju uz najslađi desert ove jeseni.
Potrebno vam je:
- 4 jabuke
 - ½ šalice otopljenog maslaca
 - 2 žlice smeđeg šećera
 - ½ žličice cimeta
 - 300 g krem sira
 - 5 žlica šećera u prahu
 - 1 žličica ekstrakta vanilije
 - 2 keksića
 
Priprema:
- Jabuke operite i izdubite.
 - Pomiješajte otopljeni maslac, smeđi šećer i cimet pa time premažite jabuke.
 - Pecite na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
 - Kremu od sira napravite tako da pomiješate krem sir, šećer u prahu i vaniliju.
 - Napunite jabuke kremom i pecite još 10 minuta.
 - Pospite cimetom i mrvljenim keksima.
 
Cijeli postpupak pogledajte u videu.
Dobar tek!