10. svibnja 2016.

Etno Art Chef - nova kreativna kuhinja!

Etno
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
U jedinstvenom ambijentu Međimurskih dvora, okupanom zelenilom i cvijećem, poput male rajske oaze, nalazi se i Etno Art Chef - kreativna kuhinja koja budi sva čula.

Ovaj inovativan turistički proizvod, stvaraonica je novih kreacija okusa, čiji je proizvod: veselje, smijeh i radost.

Mirisima začina, Etno Art Chef ekipa vodi vas u novu avanturu do nepoznatih krajeva i zemalja, kroz različita vremenska razdoblja i kulture. Moderno uređeni prostor kuhinje u Lovačkim dvorima u Lopatincu kod Čakovca, opremljen sa svim uređajima i opremom koja je potrebna za zanimljivo, ugodno i kvalitetno druženje i kuhanje omogućava različite radionice, igraonice i škole kuhanja za sve uzraste, u grupama, parovima ili individualno.

Etno | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Za radionice Etno Art Chefa imate omogućene sve potrebne namirnice po odabiru, opremu i pribor, tiskane materijale s receptima, te radnu pregaču koja vam ostaje kao suvenir, a pod nadzorom profesionalnog kuhara ili sommeliera možete se usuditi pripremiti i kompletan meni (jelovnik od najmanje 3 slijeda s desertom). Sve radionice kuhanja, predviđene su kao poludnevne, jednodnevne ili višednevne s brojem polaznika od 2 do 15 osoba, što omogućava svakom polazniku aktivno sudjelovanje u cjelokupnom procesu pripreme i posluživanja jela. Guštam, kušam, kuham i putujem…

Ukoliko želite izazvati i iznenaditi svojim kuharskim umijećem svoje kolege, na raspolaganju su i Team building radionice, a pod nadzorom omogućavaju ravnopravno sudjelovanje u pripremi i posluživanju jela ali i prigodnom dekoriranju stola. Koristeći kuhinju kao mjesto zajedničkog druženja, učenja te stjecanja novih vještina, sudionici teambuildinga upoznat će prijatelje, kolege i sebe u svakodnevnom ali i potpuno novom izazovu.

Prostor interpretacijske kuhinje Etno Art Chef, moguće je iznajmiti za potrebe snimanja i prezentacije prehrambenih proizvoda, proizvoda OPG-a, gastro i kuhinjske opreme za portale, časopise, novine kao i televizijske emisije ili možete zasebno iznajmiti kuhinjske jedinice sa svom potrebnom opremom i dostavom. Pokrenite se, navucite pregaču, zasučite rukave i u dobrom društvu skuhajte omiljena jela.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.