26. srpnja 2016.

Fantastičan festival piva u Mostaru!

Mostar
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
2. BiH Craft Beer Festival „IMA I MOŽE“ održat će se u subotu 30. srpnja 2016.g. u Mostaru u Omladinskom kulturnom centru Abrašević.

Festival počinje u 14 sati i trajat će do kasno u noć. Ove godine sudjeluje preko 20 izlagača iz BiH, Hrvatske i Srbije, i biti će ponuđeno više od 60 vrsta piva. 

Prošlogodišnji, prvi Festival je bio revijalnog karaktera i glavni cilj je bio popularizacija craft piva, i upoznavanje posjetilaca da IMA craft piva u regiji i da se MOŽE proizvoditi pivo i na drugačiji način od onog kako to rade velike komercijalne pivovare.

Na ovogodišnjem Festivalu kao glavni cilj je postavljena promocija malih craft pivara iz BiH i regije, odnosno da se pokaže da IMA sve veći broj craft pivara i da se MOŽE napraviti uspješan poslovni projekt od proizvodnje craft piva.

U muzičkom dijelu programa nastupaju mostarski blues-rock bendovi: Blues Caravan i Mojo Shop.

Mostar | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 5 KM se mogu kupiti putem www.kupikartu.ba, i na prodajnim mjestima širom regije. Na dan festivala cijena ulaznice će biti 7 KM.

Svaki posjetilac na poklon dobija suvenir - pivsku čašu s logom Festivala.

Više informacija možete saznati na facebook stranici.

Sponzor-prijatelj festivala je Franck, a medijski sponzor je Naša TV iz Mostara. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.