03. listopada 2016.

Food Palace koncept: Cantina otvorila novi restoran i obogatila ponudu

Food Palace
foto: Tomislav Huha
gastro postao gastro.24sata.hr
Urbana talijanska trattoria otvorila je još jedan restoran na veselje svih stanovnika Novog Zagreba

Dobro poznata zagrebačka Cantina otvorila je novu food meku u centru Avenue Mall odlučivši proširiti ponudu i na pizze. Cuccina fina, kako sam slogan Cantine govori bazira se na domaćim namirnicima pripremljenim s mediteranskim štihom omiljenih nam susjeda. Cijeli koncept urbane trattorije koji je Cantina posebno naglasila na otvorenju početkom godine u Importane galeriji, primjenili su i u Avenue Mallu s otvorenom kuhinjom u kojoj na licu mjesta možete promatrati pripremu naručenog jela. 

Naručiti možete talijanske klasike poput raznih tjestenina, rižota, focaccie, a sve začinite bogatim izborom tvrdih sireva i suhomesnatih proizvoda. Avenue Mall proslavio je otvorenje Cantine zaokruživši ponudu raznovrsnih ukusnih obroka u Food Palace restoranima. Predstavljanje Food Palace koncepta okupilo je brojne posjetitelje koji su uživali u pizzama, salatama, tjesteninama uz prigodnu čašicu vina.

Cantina | Author: Tomislav Huha foto: Tomislav Huha

Glavni naglasak druženja svakako je predstavljanje modernog koncepta od sedam restorana - Food Palace, koji svojim gostima nudi raznovrsnu i kvalitetnu ponudu talijanskih, meksičkih i kineskih jela kao i specijalitete domaće kuhinje te popularne restorane brze prehrane, McDonald's i KFC. 

Dobrodošlicu okupljenima zaželjela je i direktorica marketinga, Andreja Galovec Vodopija naglašavajući kako je Food Palace postao omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi. Kao neke od usluga u kojima posjetitelji mogu svakodnevno uživati istaknula je i tri sata besplatnog parkinga, dječju igraonicu sa stručnim osobljem koji brinu o djeci dok roditelji mogu uživati u slasticama iz obližnje slastičarne Torterie Macaron. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.